Viskningar i vinden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
477
Utgivningsdatum
2014-08-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150710656

Viskningar i vinden E-bok

Silk

(8 röster)
E-bok,  Svenska, 2014-08-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Åklagaren Brie Sheridan reser till den lilla staden Virgin River för att vila upp sig efter en tuff tid. Inte nog med att Bries man övergav henne - för hennes bästa väninna -- hon hämtar sig dessutom efter ett brutalt överfall. Nu vill hon bara ha lugn och ro och umgås med sin bror Jack och hans familj. Men mötet med broderns bäste vän, ex-polisen Mike Valenzuela, vänder uppochner på planerna. Han är helt enkelt en frestelse hon inte kan motstå.

Mike har två skilsmässor bakom sig och en lång meritlista av dumpade ex. Nu vill han slå sig till ro och hitta någon att dela resten av livet med och när han träffar Brie faller alla bitar på plats. Men för att vinna hennes hjärta måste han gå varligt fram, för att inte tala om utmaningen i att övertyga hennes bror om att dagarna som slarver är över.

Men snart får allihop annat att tänka på. Stadens barnmorska Mel uppsöks av flera unga kvinnor som verkar ha blivit drogade och våldtagna och hon vädjar till Brie och Mike om hjälp. Kan de, med sina expertkunskaper, hitta den skyldige innan någon mer råkar illa ut?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robyn Carr