En första kyss/Ett litet steg i taget/En oförglömlig kvinna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Läkarromaner
Antal sidor
612
Utgivningsdatum
2014-04-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150711189
En första kyss/Ett litet steg i taget/En oförglömlig kvinna (e-bok)

En första kyss/Ett litet steg i taget/En oförglömlig kvinna E-bok

Läkarromaner

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2014-04-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En första kyss
Jasmine är färdig med män. Hon är en nyskild ensamstående mamma som vill gå vidare i livet. Det betyder nytt jobb och fokus enbart på sig själv och sin älskade lille son. Men varför låter hon sig då attraheras av kollegan Jed? När han plötsligt och oväntat kysser henne i sjukhusets förråd vaknar alla hennes sinnen till liv. Förvirringen är stor, men frestelsen är större!

Ett litet steg i taget
Akutläkaren Nick är tillbaka i stan - och blir chockad över hur barndomsvännen Bill gått från tuff pojkflicka till strålande vacker kvinna! Men Nick har även en annan överraskning som väntar. Plötsligt har han nämligen en liten bebis att ta hand om! Som tur är finns Bill vid hans sida och tillsammans löser de problem och stöttar varandra, precis som de alltid har gjort. Men av någon anledning känns allt annorlunda den här gången. Precis allt ...

En oförglömlig kvinna
Alex Merrick är van att få sin vilja igenom, men på sistone har saker och ting inte riktigt gått som planerat. Han förlorade kontraktet på ett viktigt byggprojekt, och som om det inte vore nog var det Sarah Carver som bjöd över honom. Hon är den mest irriterande kvinna han någonsin mött. Och dessutom helt oförglömlig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna