Innan natten är slut/Berusad av kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
422
Utgivningsdatum
2014-07-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150711691

Innan natten är slut/Berusad av kärlek E-bok

Passion

E-bok,  Svenska, 2014-07-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Innan natten är slut
Zach Rainer är i Colorado för att försöka rädda sitt ölbryggeri. På hotellet stöter han på Abigail Jacobs, som är där för att stötta sin brors kandidatur till borgmästare. Zach och Abby bestämmer sig snabbt för att tillbringa en natt tillsammans - utan att någon av dem ens vet vad den andra heter.

Det enda som kan säkra bryggeriet och de hundratals anställda är en vattenlicens, och Zach får rådet att be om hjälp av en viss Abigail Jacobs. Hans förvåning känner inga gränser när det visar sig att hon är kvinnan från den fantastiska natten på hotellet!

Berusad av kärlek
När Ethan Masters får reda på sin familjs väl bevarade hemlighet skakar det om honom rejält. Det får honom att göra något oöverlagt - han tillbringar en enda natt med en okänd kvinna och öppnar sitt hjärta för henne. Synd bara att han aldrig har sett Isobel Fyfe sedan dess.

Tills hon dyker upp som nyanställd på hans vingård. Nu har han hamnat i trubbel! Isobel är en fri själ utan några förpliktelser, och det är så hon vill ha det. Hur kan han få henne att bevara hans hemlighet? Och hur ska han kunna hålla sig ifrån henne? Med sin familjs rykte på spel leker Ethan med elden, men han vill ha Isobel. Och han är beredd att göra vad som helst för hennes tystnad och för att få henne i säng igen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna