Med siktet inställt/Dubbla baktankar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2014-12-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150711899

Med siktet inställt/Dubbla baktankar E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2014-12-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Med siktet inställt
Wade Mitchell har bara en sak i sikte - att köpa tillbaka marken som hans föräldrar sålt. Men på den marken står Victoria Sullivan och har honom bokstavligt talat i sitt sikte. Hon möter honom nämligen på gårdsplanen med ett laddat gevär. Nu gäller det för Wade att tänka snabbt och ompröva sin vanliga taktik för att få det han vill ha. Och med tanke på attraktionen som en gång funnits mellan dem borde det var en enkel match.

Tori tror inte sina ögon. Wade Mitchell! Mannen som en gång i tiden var hennes chef - och älskare. Hur vågar han? Hon har fortfarande inte kommit över att han avskedade henne och nästan förstörde både hennes liv och karriär. Tori kan inte förstå vad han har på hennes nyförvärvade egendom att göra. En sak är säker: hon ska inte göra det lätt för honom!

Dubbla baktankar
James Drummond behöver snabbt hitta någon att gifta sig med för att inte gå miste om en viktig affär. En smart och förnuftig äktenskapspartner, någon att lita på. Någon som den mystiska Fiona Lam kanske?

Fiona är mer än villig att låta sig förföras - hon har nämligen en egen plan. Hon måste försöka vinna tillbaka sin familjs fabrik och återupprätta pappans heder. Att förföra James är bara ett steg på vägen. Omedvetna om varandras motiv åker de till James gamla slott i Skottland där de snart hamnar i säng. Och plötsligt gäller helt andra spelregler ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna