Om att falla.../Kärlek värd all väntan/Till sista andetaget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2015-05-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714326

Om att falla.../Kärlek värd all väntan/Till sista andetaget E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2015-05-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Om att falla...
Det hade verkat så enkelt: Simon Ingram hade tagit Cesares syster ifrån honom, så nu var det inte mer än rätt att han tog Simons syster och gjorde henne till sin. Men vackra, hemlighetsfulla Robin letar sig på något sätt innanför Cesares murar. Kanske, kanske kommer hämndplanerna visa sig vara hans livs misstag - och största lycka!

Kärlek värd all väntan
- Vet du vem jag är? Mannen Louisa nyss älskat med är plötsligt gravallvarlig. Det visar sig att deras heta natt bara varit en hämndaktion för att Louisa skrivit om honom i sin tidning. Listan över Storbritanniens hetaste singelmän var tänkt som ett skämt, men Luke hade tydligen tagit väldigt illa upp. När natten leder till en oönskad graviditet föreslår Luke att de åtminstone ska försöka lära känna varandra. Men är attraktionen stark nog för att förvandla avsky till kärlek?

Till sista andetaget
När den grekiske affärsmannen Mathieu Demetrios räddar livet på Rose vänds tillvaron upp och ner för dem båda. Mathieu är fascinerad av den mångfasetterade kvinnan, i ena stunden verkar hon blyg, naiv och oskuldsfull, men i nästa framstår hon som en erfaren kvinna som visar att hon vill ha honom. Vilket är hennes rätta jag egentligen? Hur som helst är han mycket, mycket frestad ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna