Flingor som virvlar/Sanningens makt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-02-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714487

Flingor som virvlar/Sanningens makt E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2015-02-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Flingor som virvlar
Ung och oförstörd kastade sig Annalise Wolff över Sam Ely. Men han avvisade henne med argumenten att hon var för framfusig, och han dessutom för gammal för henne. Förnärmad svor hon på att aldrig någonsin förlåta honom. Och i det beslutet är hon orubblig.

Sju år har gått sedan Sam nobbade den då väldigt unga Annalise och han känner fortfarande viss ånger. Nu ser han sin chans att be om ursäkt och försöka komma på god fot, då hans föräldrar ber honom anlita just henne för ett jobb. Han har dock inte räknat med att ålderskillnaden är som utraderad och Annalise är vackrare än någonsin! Men hans förhoppningar om ett smidigt samarbete går ganska snart om intet.

Sanningens makt
De möts på en bar en stjärnklar kväll, det slår gnistor och natten de tillbringar blir oförglömlig. På mer än ett vis.

När Justin kommer hem efter sin militärtjänstgöring får han en chock. Kvinnan han delade säng med ett och halvt år tidigare kommer gående med en liten son - misstänkt lik honom själv!

Katherine är inte guds bästa barn på något vis, men när hon får veta att Justin förfört henne under falska förespeglingar blir hon rasande. När hon möter pappan till sitt barn blossar passionen upp på nytt. Kvar är lögnerna och hemligheterna, och om de ska ha en chans att kunna gå vidare finns en hel del som måste redas ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna