Fresta mig inte!/Sockrade löften (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714685

Fresta mig inte!/Sockrade löften E-bok

E-bok,  Svenska, 2015-03-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Fresta mig inte!
Säkerhetsexperten Larkin Wolff vet hur han vill ha det. Att tjäna sitt levebröd på att skydda människor är en sak, men att ha samma ansvar i privatlivet är uteslutet. Och att bli känslomässigt engagerad i sina klienter är strängt förbjudet. Så träffar han Winnie Bellamy, och hon är inte som alla andra. Larkin vet förstås hur farligt det är att bli känslomässigt engagerad, men när Winnie så tydligt behöver honom - både personligen och professionellt - är han frestande nära att tänka om. Kvinnan är oemotståndlig, och Larkin ser ingen annan utväg än att bryta mot alla sina regler ...

Sockrade löften
Susanna bakar underbara cupcakes och drömmer om att öppna ett eget konditori. Men vägen dit är lång. Och samtidigt som hon vispar smet och spritsar kristyr tar hon hand om sin kusins treåriga dotter. Som om hon inte redan har fullt upp flyttar dessutom Casey Thomas in i grannhuset. Suck.

Casey har fortfarande dåligt samvete för att han bara drog den där natten för tio år sedan. När han bjuds på sin grannes fantastiska bakverk vet han precis hur han ska döva sitt dåliga samvete. För som den affärsman han är ser han potential i verksamheten. Nu måste han bara övertyga Susanna om att han är rätt man att hjälpa henne att nå sin dröm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna