På höga hästar/Ett tickande hjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-04-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714708

På höga hästar/Ett tickande hjärta E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2015-04-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
På höga hästar
För Chance Lassiter är livet på ranchen allt. Och för familjeföretaget är han villig att göra vad som helst. Därför bjuder han in pr-experten Felicity Sinclair, som får i uppgift att återupprätta det goda rykte familjen Lassiter en gång haft. Den sexiga konsulten är från storstan och Chance är förstås nyfiken på hur hon ska klara av vistelsen bland hästskit och höbalar. Och nog skulle hon må bra av att få veta vad en riktig cowboy duger till.

Felicity inser att den förmögne ranchägaren trivs bäst på hästryggen. Men hon ser också något annat - han skulle vara perfekt för de storslagna pr-planer hon har. Om han bara kunde kliva ner från sin höga häst och istället rikta uppmärksamheten på henne.

Ett tickande hjärta
Svindlande kärlek, en växande mage och den ljusnande framtid är vår! JT och Pia lever som i en dröm. Tills den dag hon får missfall och lyckan obarmhärtigt slås i spillror. De skiljs åt - och träffar inte varandra förrän fjorton år senare. I ett jobbärende.

JT Hartley överrumplas av känslorna som blossar upp när han får syn på sin ungdomskärlek. Finns det en chans att det kan bli dem igen? För Pia innebär det en risk, hon kan förlora jobbet, men trots det inleder de ett hemligt förhållande. Åter lever de som i en dröm, tills den dag verkligheten gör sig påmind. Historien upprepar sig - Pia är gravid och deras tillvaro vänds uppochner. Hur ska de våga gå vidare?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna