Kyss mig!/En spektakulär brud (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-05-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714760

Kyss mig!/En spektakulär brud E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2015-05-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kyss mig!
Till sin fasa har Laney upptäckt att hennes farmor har stulit en miljon dollar av sin arbetsgivare. När vd:n för företaget, Dalton Cain, dyker upp på hennes tröskel är hon säker på att det är kört. Hur ska hon ta sig ur det här? Att han är hennes ungdomskärlek gör inte saken lättare - han har betett sig som ett hjärtlöst svin, men är så snygg att om han bad om en kyss skulle hon falla.

När Laney öppnar dörren blir Dalton alldeles förvirrad. Hur har han kunnat överge denna kvinna? Hon är så vacker att han helt glömt bort varför han kommit. Men det är någonting med hennes blick. Varför ser hon så skyldig ut?

En spektakulär brud
I hela sitt liv har den förmögne affärsmannen Aram Nazaryan känt sig rotlös och ensam. Endast en gång i livet har han upplevt känslan av att vara hemma och det var i Zohayd, landet han tvingats fly från. Det land som nu behöver honom. Men för att få återvända måste han gifta sig till ett medborgarskap. Och kvinnan som utsetts till hans brud är ingen mindre än punktjejen med de uppseendeväckande kläderna och rosa hår som han minns från sin ungdom: prinsessan Kanza Aal Ajmaan. En kvinna som borde bli överlycklig över att ens få komma i närheten av Aram - men som visar sig ha betydligt högre tankar om sig själv än vad vissa andra har ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna