Början på något nytt/En kyss är inte nog (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-09-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714913

Början på något nytt/En kyss är inte nog E-bok

E-bok,  Svenska, 2015-09-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Början på något nytt
Under sin framgångsrika idrottskarriär har Mitch vant sig vid ett snabbt, ytligt och lyxigt liv. Men när en skada tvingar honom av planen kommer han tillbaka hem till småstaden Royal i Texas för att ta det lugnt.

Jenny har varit förälskad i Mitch sedan de gick i skolan, men nu har hon tröttnat på att gå och tråna efter honom till ingen nytta. Hon vill hitta någon att slå sig till ro med, men innan hon ger sig ut och letar på allvar ska hon ge Mitch en sista chans att lägga märke till henne ...

En kyss är inte nog
När Sierra Evans beslutar sig för att låta adoptera bort sina tvillingdöttrar, väntar hon sig inte att de ska hamna i sin farbrors vårdnad. En farbror som är en välkänd miljardär och playboy. Så när möjligheten att ta plats som deras barnflicka dyker upp tvekar hon inte. Nu har hon chansen att ändå få ta del av flickornas liv. Den före detta hockeyspelaren och numera entreprenören Coop Landon känner på sig att något är på tok. Det är tydligt att den nya barnflickan inte är ute efter vare sig hans pengar eller rampljuset. Så vad är det hon döljer? Att ta reda på det är en utmaning han är redo för, men är han verkligen beredd på att få veta sanningen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna