Bakom gyllene dörrar/Drömkvinnan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-10-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714968

Bakom gyllene dörrar/Drömkvinnan E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2015-10-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bakom gyllene dörrar
Det är årets bröllop. Designern Victoria Dane från Hollywoods mest kända familj gifter sig med Europas hetaste ungkarl - prins Stefan Alexander. Paparazzifotograferna är som galna. Synd bara att allt är på låtsas. Det är inte mer än en överenskommelse för att säkra tronen åt Stefans släkt. Ett halvår behöver de vara gifta, sedan kan de fortsätta med sina vanliga liv. Men under tiden gör det väl inget att de utnyttjar sin situation och har lite kul? Det som börjar som en lek visar sig dock snart bli allvar. Och Victoria inser att hon har fallit på riktigt för "playboyprinsen". Kan hon lyckas omvandla ett fejkat äktenskap till något som är för evigt?

Drömkvinnan
För Eli Laughlin är det uppenbart att Tori Anderson bluffar. Men den praktiskt lagda ranchägaren bryr sig inte. När han annonserade efter en fru med erfarenhet av lantbruk hade han aldrig väntat sig att finna någon som var så förtjusande som Tori. Och nu är han road av att se hur hon låtsas att hon kan något om arbetet på en ranch.

De har bestämt sig för att lära känna varandra en månad innan de fullbordar äktenskapet. Men Eli håller på att bli vansinnig av att lägga band på sin åtrå. Och vad det än är Tori försöker dölja för honom verkar oväsentligt när varenda cell i hans kropp skriker efter att göra henne till hans fru för alltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna