De fångade (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2016-10-19
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150718942
De fångade (e-bok)

De fångade E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-10-19

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Män och fruar. Mödrar och döttrar. Hemligheter binder dem samman. Hemligheter som kan bli deras död.

En före detta polis med tvivelaktigt rykte hittas mördad. Blodiga spår på brottsplatsen avslöjar att det finns ytterligare ett offer: en kvinna. Men nu är hon försvunnen. När Will Trent börjar nysta i fallet leder frågorna till hans eget förflutna. Snart inser Will att hans tillvaro är ett korthus som kan fall sönder vilken sekund som helst.
---
Karin Slaughter har skrivit en psykologisk thriller som är så spännande att det är fysiskt plågsamt att avbryta läsningen. De fångade är ett mästerverk: intelligent, välskriven och med personporträtt som man bär med sig länge.
---
Karin Slaughter bor i Atlanta i USA. Hennes första roman, Blindbock, blev en stor internationell framgång och är översatt till nästan 30 språk. Slaughter har sålt 35 miljoner böcker världen över. Hennes roman De vackraste nominerades till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De fångade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 november 2016

    De fångade är den tredje boken som jag läser av Karin Slaughter. Först läste jag boken Triptyk, som är den första boken i serien om Will Trent. Sen läste jag De vackraste, som är en fristående bok. Och nu läste jag De fångade, som är den tionde boken i serien om Will Trent. Karin Slaughter har givit ut ett tjugotal böcker, och sju av dom finns översatta till svenska. Jag tyckte väldigt mycket om både Triptyk och De vackraste, och jag tyckte nästan lika mycket om De fångade. Och jag ser fram e... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter