Pappas pojke (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150721669

Pappas pojke E-bok

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-08-21

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En varm sommarkväll ringer en sexårig pojke till sin pappa. Skräckslagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norrköping. Det är det sista som hörs från pojken innan han försvinner spårlöst.

Åklagare Jana Berzelius leder förundersökningen av det komplicerade fallet. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander försöker hon ta reda på vad som ligger bakom försvinnandet. Och ju närmare sanningen de kommer desto mer personlig blir utredningen för Jana. Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom, att hitta pojken.

Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.

Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius. Serien har på kort tid blivit en internationell succé och är idag såld till 30-talet länder. Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare 2016.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pappas pojke. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Emelie schepp Pappas pojke

    Första boken av Emelie Schepp för mig. Gillade den och är nu inne på den tredje. Se bara upp och ta dem i rätt ordning. Inte nödvändigt men storyn hänger ihop från bok till bok

  2. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 augusti 2017

    Pappas pojke är den fjärde boken i serien om åklagaren Jana Berzelius av författaren Emelie Schepp. Jag har läst alla dom tre tidigare, och tyckt om dom alla tre. Den första boken tyckte jag var okej, men inte mer. Den andra boken tyckte jag var bra mycket bättre. Och den tredje boken ännu bättre. Här är länkar till mina recensioner av alla dom tre tidigare böckerna, i den ordning som dom har getts ut: Märkta för livet, Vita spår, och Prio ett.

    Nu har jag alltså läst den fjärde boke... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emelie Schepp