Dröm blir verklighet/Inget för givet/Kärlekens dag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2018-01-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150722093

Dröm blir verklighet/Inget för givet/Kärlekens dag E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-01-01

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Dröm blir verklighet
Det började som en vit lögn för att lugna hennes släkting, men nu har Charlottes fantasiman börjat leva sitt eget liv. Och riktigt konkret känns han när en kartong med alla hans ägodelar dimper ner på hennes kontor! Till slut dyker drömmannen Grey Tyler själv upp - berusande attraktiv, spännande och väldigt, väldigt verklig ...

Inget för givet
De tillbringade en natt tillsammans, sen skildes de åt. Nu, två år senare, är Roman Petrelli tillbaka - och han vill ha svar på varför Izzy försvann ur hans liv utan förklaring den där morgonen! Vad han inte vetat om är att Izzy har ett barn, något hans sjukdom hindrat honom att få. Så hur ska han kunna tro på att flickebarnet, trots att hon är slående lik honom, faktiskt är hans?

Kärlekens dag
Efter att Georgias pojkvän avböjt hennes direktsända alla hjärtans dag-frieri tvingas hon enligt kontraktet med radiostationen ändå stå i offentlighetens ljus i ett helt år. Som singel lär hon snart känna sig själv, och hon märker att hon gillar äventyr. Kanske blir hennes karriärsugne chef det största äventyret av dem alla?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna