En sista romans/Vid din sida/Ett ömtåligt hjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2019-02-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150725384
En sista romans/Vid din sida/Ett ömtåligt hjärta (e-bok)

En sista romans/Vid din sida/Ett ömtåligt hjärta E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-01

Styckköp

33

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En sista romans
Shejk Sharif är van att lyckas med allt han företar sig - särskilt när det gäller kvinnor. Hans trolovning har inte tillkännagivits ännu, och han är fast besluten att roa sig så länge det bara går. Innan han ställer sig vid altaret tänker han charma den motsträviga Irene. Men ibland går det inte ens så som en shejk har tänkt sig ...

Vid din sida
Cash Burgess är ofta ute i vimlet och har alltid en ny fotomodell vid sin sida. Men nu har en tjej han dumpat bestämt sig för att svärta ner hans rykte och hela hans karriär står på spel. Cash måste därför blidka medierna med en präktig låtsasflickvän. Hans trädgårdsmästare Lucy ser ut att vara perfekt. Den lilla detaljen att hon verkar avsky honom ska inte få sätta stopp för planen.

Ett ömtåligt hjärta
När Celeste möter Rafael för första gången är hon inte alls beredd på den starka attraktionen som uppstår. Meningen är att hon ska ägna kvällen åt välgörenhet men Rafael gör sitt bästa för att distrahera henne. Förnuftigt försöker Celeste att undvika sin uppvaktare, men det visar sig omöjligt att motstå hans charm. Vad händer när Rafael får veta sanningen om hennes förflutna?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna