Biohack - ät rätt för just din kropp (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Non Fiction
Utgivningsdatum
2020-01-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150728941

Biohack - ät rätt för just din kropp E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-01-02

Styckköp

135

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
UPPTÄCK MATENS FULLA KRAFT
med en av Sveriges främsta näringsexperter! I Biohack - ät rätt för just din kropp berättar näringsexperten Fredrik Paulún om hur du kan använda maten på ett medvetet sätt för att påverka din hälsa positivt. Han delar för första gången med sig av sin personliga hälsoresa, berättar öppet om sina utmaningar och hur det kommer sig att han började biohacka sitt eget liv.

Idag vet man på mikronivå exakt vilka egenskaper olika livsmedel har. Den kunskapen är grunden till det som kallas biohacking. I boken går Fredrik igenom den senaste forskningen om vilka livsmedel som är bio-hackarens bästa vänner och förklarar varför. Han hjälper dig att ta reda på vad just du behöver biohacka och hur du kommer igång.

Välkommen till framtiden! Med biohacking får du bättre hälsa och högre livskvalitet. Du kan också förebygga sjukdomar och förbättra dina odds i livets DNA-lotteri.

BÖRJA BIOHACKA:
Prestera mera
Stärk ditt minne
Bli kvitt sötsuget och håll vikten
Sov bättre
Få ut mer av din träning
Få ökat skydd mot sjukdomar

FREDRIK PAULÚN är en av Sveriges mest framgångsrika hälsoförfattare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Han skriver regelbundet för ett flertal tidningar och gör Näringspodden tillsammans med Martin Brunnberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Paulún