En magisk plats / SOS från sjunde himlen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150729849

En magisk plats / SOS från sjunde himlen E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En magisk plats

Marissa och hennes 7-årige bror skumpar fram genom Australiens vildmark i en gammal pickup. Målet är att Marissa ska hitta ett jobb som guvernant på någon av de stora boskapsrancherna. Turen är med henne. Holt McMaster är på besök i den lilla staden där de har stannat till och råkar höra hennes förfrågan.

Holts envisa dotter har avverkat ett flertal guvernanter, men hon älskar Marissa från första stund. Och den svårflirtade ranchägaren är inte heller immun mot skönheten från Sydney. Men varför gömmer hon sig ute i bushen? Och är den lille pojken verkligen hennes bror? Det är viktiga frågor Holt vill ha svar på, hans hjärta börjar nämligen blanda sig i leken.

SOS från sjunde himlen

Bröllopsfixarnas designer Serena James har alltid varit den duktiga flickan. Kane Wiley är hennes raka motsats – en frihetsälskande pilot som tar dagen som den kommer. Hon kan inte förneka att han är förbaskat snygg, men de är som hund och katt. Vilken tur att de bara behöver umgås ett par timmar medan Kane flyger Serena till bröllopsmässan i Seattle. Men efter en dramatisk nödlandning befinner de sig plötsligt ensamma i vildmarken. Och om de ska överleva måste de samarbeta …
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna