Farlig charad/Förväxlingen/Bara du (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2020-08-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150765441

Farlig charad/Förväxlingen/Bara du E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2020-08-01

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Farlig charad
Den präktiga Daisy Wyndham vill ha en semesterflirt och ingen är mer perfekt för ändamålet än den heta polospelaren Luiz Valquez. Exakt hur perfekt förstår hon inte förrän hon blir varse det begär han väcker hos henne. Det blir en farlig charad: Medan Luiz gör sitt bästa för att vara anständig och Daisy kämpar hårt för att vara oanständig, är det bara en tidsfråga innan en av dem trillar dit.

Förväxlingen
Michael D"Angelo lever ett gott liv som singel med hela världen för sina fötter. Men en dag dyker en ung kvinna upp på ett av hans gallerier och med sig har hon två bebisar. Hon påstår dessutom att de är hans! Michael tappar fattningen helt, han har nämligen aldrig sett kvinnan som står framför honom ...

Bara du
Poppys och Orsinos sagolika kärlekshistoria slutade i oundviklig separation efter att Orsino svikit sin fru när hon behövde honom som mest. Fem år senare ligger Orsino Chatsfield på sjukhus efter en klättringsolycka. Han måste få träffa Poppy! Så fort hon kliver över tröskeln flammar attraktionen upp igen. Kommer den heta passionen hela eller förgöra honom?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna