Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2020-06-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150765984
Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts (e-bok)

Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-06-02

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Perfekta lösningen för dem båda - ett påhittat förhållande med ett hemligt, förutbestämt slutdatum ...

När Lauries pojkvän sedan många år gör slut vacklar hela hennes tillvaro. Inte blir det lättare av att de jobbar på samma advokatbyrå. Bara tanken på att börja dejta igen gör Laurie smått skräckslagen - hon vet inte ens hur Tinder fungerar! Och just när hon inte trodde att det inte kunde bli värre får hon veta att expojkvännens nya flickvän är gravid.

Lauries kollega Jamie tror inte på förhållanden. Men dessvärre behöver han en flickvän att visa upp för sin gammalmodiga chef. Och Laurie behöver en fejkpojkvän, helst ursnygg, för att göra expojkvännen svartsjuk. Perfekta lösningen för dem båda? Ett påhittat förhållande med ett hemligt, förutbestämt slutdatum. Men Laurie upptäcker snart att det ibland är en hårfin gräns mellan att låtsas vara kär i en person som är helt fel för en och att faktiskt bli förälskad ...

***
Mhairi McFarlane är en bästsäljande författare, född i Skottland 1976. Innan hon började skriva romaner jobbade hon som journalist. Hennes första bok You Had Me at Hello blev en omedelbar succé och hennes senaste, Det kommer aldrig vara över för mig (2019), nominerades till Adlibrispriset. Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts är hennes sjätte roman. Mhairi bor i Nottingham med sin man och en katt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktig feelgood
    Susanne, 6 januari 2021

    Myspys i sin prydno! Jag gillar boken mycket! Jag ska läsa fler böcker av samma författarinna. Den här författarinnan tilltalar mig mycket!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mhairi McFarlane