När lyktorna tänds/Andra gången gillt/Livets vägval (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2021-05-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150766950

När lyktorna tänds/Andra gången gillt/Livets vägval E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2021-05-01

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När lyktorna tänds
Christian Markos har bytt Atens gator mot de främsta styrelserummen i världen. Nu är han så rik att han kan uppfylla alla sina önskningar. Förutom en. Han kommer aldrig kunna få sensuella Alessandra Mondelli. Hans bästa väns syster är framgångsrik, charmig - och absolut förbjudet område. Men attraktionen är ömsesidig, och i största hemlighet tillbringar de en het natt tillsammans. En natt med konsekvenser som inte kommer gå någon obemärkt förbi.

Andra gången gillt
Bra jobb? Check. Nyköpt lägenhet? Check. Evies liv är nästan perfekt. Det enda som saknas är en spännande man. Logan är onekligen spännande, men han är också mannen som tidigare krossade hennes hjärta. Evie kommer inte att låta det hända igen, men kan inte heller hålla sig borta från honom.

Livets vägval
Den senaste gången Valentina såg Gio avvisade hon honom och stängde samtidigt dörren till sin egen förälskelse. Men nu, när hon är ruinerad och hennes namn dragits i smutsen, är Val i desperat behov av hjälp. Och det finns bara en enda person hon kan vända sig till - Gio, den skuldtyngde mannen vars passionerade kärlek blir alltmer oemotståndlig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna