Vågad utmaning / Ögon som glittrar / På våra villkor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2022-04-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150769531
Vågad utmaning / Ögon som glittrar / På våra villkor (e-bok)

Vågad utmaning / Ögon som glittrar / På våra villkor E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2022-04-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vågad utmaning

En enda natt tillsammans. Därefter måste Nikandros Drakos hem till furstendömet Drakon och möta de plikter han så länge förnekat. Meningen var att deras affär skulle avslutas lika fort som den började, men snart står Mia Rodriguez framför honom och avslöjar både det ena och det andra. Ska den ”våghalsige prinsen” leva upp till sitt rykte den här gången?

Ögon som glittrar

Kvinnan som Enzo Cardinali möter i Karibien vänder upp och ner på hans tillvaro. De delar två magiska dygn, sedan överger hon honom utan ett ord. Nu, fyra år senare, reser han till England för att genomföra en viktig affär. När en liten mörkhårig pojke plötsligt dyker upp i lokalen kan Enzo inte sluta stirra. Pojkens ögon har exakt samma gyllene färg som hans egna. Strax därefter visar sig pojkens mamma – och det är kvinnan som Enzo drömt om i fyra år!

På våra villkor

Det var tänkt som ett arrangerat äktenskap, och sådana har vissa villkor. Till exempel att inte bli kära i varandra. Men passionen mellan Pietro Morelli och Emmeline Bovington är så stark att de båda börjar tvivla på vad de gett sig in i ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna