Maskerat möte /  Förbjuden längtan / En alldeles särskild dag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2022-12-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150775020
Maskerat möte /  Förbjuden längtan / En alldeles särskild dag (e-bok)

Maskerat möte / Förbjuden längtan / En alldeles särskild dag E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Maskerat möte

Eleni Nicolaides befinner sig i ett dunkelt rum tillsammans med en sexig främling, på andra sidan dörren pågår maskeradbalens festligheter. De är båda maskerade ? han vet inte vem hon är, och hon vet inte vem han är. Det sensuella mötet får dock konsekvenser som drar in dem båda i en cirkus de aldrig kunnat föreställa sig.

Förbjuden längtan

Antikexperten Rose Heatchcote vet allt vilken typ den där Gene Bonnaire är. Därför är hon helt förberedd när han kliver in i antikbutiken, och sätter honom genast på plats. Lokalen är hennes och ska så förbli! Men det blir snart uppenbart att det inte bara är butiken han suktar efter ...

En alldeles särskild dag

Den karismatiske affärsmannen Abe Devereux är känd för sitt kalla hjärta. Barnsköterskan Naomis beslutsamhet att se det goda hos alla hon möter är något helt nytt för honom. Och vad som också är nytt är att dras till en kvinna som hon. Abe bestämmer sig för att Naomi ska hamna mellan hans lakan senast till jul. Men innebär detta en risk för den frihetsälskande Abe ? eller är det en möjlighet att äntligen hitta rätt i livet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna