Kärlek till sjöss / Bröllopet som glömdes / Löfte om framtiden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2023-03-31
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150776867

Kärlek till sjöss / Bröllopet som glömdes / Löfte om framtiden E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-03-31

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kärlek till sjöss

Miljardären Daniel De Angelis har en plan. Under några dagar till sjöss ska han utge sig för att vara någon annan, för att lista ut svagheterna hos en konkurrent. Men istället upptäcker han en svaghet hos sig själv – dragningen till den vackra Delilah Scott! Det är något med Delilah som lockar honom, något han absolut inte kan motstå.

Bröllopet som glömdes

Lena West har allt underrättelseagent Trig Sinclair önskar: hon kan surfa, glidflyga och sätta en kula i ett bildäck på 500 meters avstånd. En gång var de barndomsvänner, nu är de kollegor och hans beundran har inte blivit svagare med åren. Lena är dock hans bästa väns lillasyster, och en sådan rör man inte. Men så under ett gemensamt uppdrag i Istanbul händer något mycket märkligt ...

Löfte om framtiden

I hela sitt liv har Chloe Rollins varit beroende av vad andra bestämt åt henne. Först hennes mamma som styrde in henne i showbusiness. Sedan hennes man som gärna styr allt annat. Men så får Chloe reda på att han är otrogen och hon får oväntad hjälp av tv-producenten Max Hart att börja ett nytt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna