Försvunnen. Död? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-02-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150778229

Försvunnen. Död? E-bok

(4 röster)
E-bok,  Svenska, 2023-02-02

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Roy Grace är tillbaka i sitt mest svårlösta fall någonsin

Niall och Eden Paternoster börjar sin söndag på samma sätt som alltid – med en biltur, ett besök på en lantgård och ett snabbt stopp i den lokala stormarknaden på vägen hem. Men den här söndagen slutar annorlunda. Niall väntar förgäves på parkeringen utanför affären – Eden dyker aldrig upp. Hon väntar inte heller på honom därhemma, och varken familj eller vänner har hört av henne.

Det dröjer inte länge förrän Niall misstänks för mord. När kriminalintendent Roy Grace kallas in inser han dock att ingenting är som det verkar. Intrigen tätnar och snart står Roy inför sitt mest gåtfulla och svårlösta fall hittills.

***

PETER JAMES är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom tiderna av bokhandelskedjan WHSmith och belönats med en Diamond Dagger av The Crime Writers’ Association. Försvunnen. Död? är den sjuttonde boken i hans hyllade serie om kriminalintendent Roy Grace, som även filmatiserats med John Simm i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter James