Sådan doktor, sådan man / Under över alla under / När Leonie mötte Luke (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Läkarromaner
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779080

Sådan doktor, sådan man / Under över alla under / När Leonie mötte Luke E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sådan doktor, sådan man
Miniserie: Crocodile Creek (3/4)

Ett mystiskt virus hotar att bryta ut på Crocodile Creeks sommarläger för barn och det finns bara en person att vända sig till: doktor Angus Stuart. En lösning läkaren Beth Stuart inte är helt nöjd med eftersom de en gång var gifta och uppbrottet blev minst sagt otrevligt. Ska hon se deras oväntade möte som en andra chans, eller ett sätt att gå skilda vägar för alltid?

Under över alla under

Ett nytt jobb på en tropisk ö är det perfekta sättet att få livet på rätt köl igen, anser sjuksköterskan Mia Latham. Tyvärr gör den arrogante läkaren Flynn Harrington sitt bästa för att förpesta hennes tillvaro. Om han bara inte var så urbota snygg! Trots irritationen kan de inte låta bli att dras till varandra. Men Mia bär på en hemlighet som kan äventyra Flynns framtid. En hemlighet hon aldrig kan avslöja …

När Leonie mötte Luke

Leonie har fått ett lockande erbjudande: att skriva den kända skådespelerskan Rachel Richmonds memoarer. Men Rachels son vill inte att boken ska ges ut och gör allt för att stoppa projektet. Vad är det han vill dölja? Och varför har hon så svårt att motstå hans burdusa charm?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna