Högsta vinsten / En vecka i Paris / Brud på Birralee (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779240
Högsta vinsten / En vecka i Paris / Brud på Birralee (e-bok)

Högsta vinsten / En vecka i Paris / Brud på Birralee E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Högsta vinsten
Miniserie: De rikas klubb (2/3)

Gifta sig med Alex Megalos? Mallory undrar varför den snygge, förmögne Alex plötsligt riktar sitt intresse mot henne. Hans förförelseknep är legendariska och när Mallory hamnar mitt i en skandal faller hon till föga och gifter sig med honom.

Men det dröjer inte länge förrän hon upptäcker att äktenskapet är resultatet av en överenskommelse - med henne som högsta vinsten.

En vecka i Paris

En total makeover i Paris, med obegränsad budget och tillgång till de exklusivaste butikerna och skönhetssalongerna ? Skulle du tacka nej?

Sinclair Mahoney, proffsig pr-ansvarig på skönhetsföretaget Lush Beauty, låter sig till slut övertalas att byta ut de praktiska, men ack så trista dräkterna mot haute couture. Den som står för betalningen och insisterar på att själv följa med är företagets nye vd, den lika snygge som rike Hunter Osland. De har av misstag hamnat i säng en gång tidigare och vet båda att kärlek inte hör hemma i arbetslivet. Men i romantikens huvudstad tycks alla regler sättas ur spel ?

Brud på Birralee

Stella är gravid och vet varken ut eller in. Barnets pappa och hon är inte ett par längre, men det måste gå att lösa. Hon beger sig till Birralee för att prata med Scott, men får höra att han är död. Hans bror Callum däremot är i allra högsta grad levande. Visst kan han hjälpa Stella och babyn, men klarar han av att ha henne så nära? För Callum har aldrig slutat hoppas att de en gång ska bli ett par.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna