I fiendens tjänst / Medan stjärnorna faller (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779264

I fiendens tjänst / Medan stjärnorna faller E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I fiendens tjänst

Äntligen kan han hämnas sin familj – och alla medel är tillåtna! Men för att uppnå sitt mål måste Damien Medici ha hjälp av sin sekreterare, Emma Weatherfield. Hon kan avslöja den information han så hett eftertraktar. För att vinna Emmas tillit måste Damien först vinna hennes kärlek.

Men det som börjar som ett spel utvecklar sig snabbt till något helt annat. Damiens tidigare målsättning tycks plötsligt meningslös om han inte får dela allt … med Emma.

Medan stjärnorna faller

Det var inte så här Starr ville se ut när hon träffade David för första gången på ett år, iklädd en ful, urtvättad t-shirt och med håret på ända. Han var självklart som tagen ur en Armani-annons. Det var lätt att glömma varför hon avskydde honom, tills han öppnade munnen, vill säga. Åh, vilken dominant, irriterande, mästrande … snygg, självgod, oförglömlig knöl han var!

David har alltså kommit hem igen och han verkar fast besluten att ta vid där de slutade. Men Starr minns alltför väl känslan då han lämnade henne och tänker inte upprepa sitt misstag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna