Stunder av magi / Den som älskar ? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779288

Stunder av magi / Den som älskar ? E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Stunder av magi

Ett lyckligt kärleksliv eller en lyckad karriär … men aldrig båda samtidigt. Så lyder förbannelsen som vilar över familjen Moretti. Marco har svurit på att aldrig bli förälskad, istället har han valt att satsa på en framgångsrik karriär.

Men det finns en kvinna som har bestämt sig för att ändra på den saken – och det är Virginia Festa. Hon har nämligen själv allt att vinna om Morettis förbannelse hävs, och hon vet hur hon ska lyckas. Det första steget är att förföra Marco …

Den som älskar

Familjen är det viktigaste av allt, och prins Shafir är beredd att gå hur långt som helst för att hans kusins bröllop ska äga rum. Men då måste han ”undanröja” kvinnan som hotar att stjäla den blivande brudgummen mitt framför näsan på kusin Zara.

Megan Saxon är verkligen inte ute efter att krossa någons lycka – allt är ett enda stort missförstånd. Och eftersom Shafirs bästa vapen är charm faller hon handlöst för den mörkögde prinsen när han riktar sin uppmärksamhet mot henne.

Men vad händer om förföraren själv faller offer för sin plan och blir förälskad i en kvinna han omöjligt kan gifta sig med?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna