Utmaning för två / Allt har sitt pris (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779332

Utmaning för två / Allt har sitt pris E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Utmaning för två

Den framgångsrike affärsmannen Griffin Slater har alltid haft ett gott öga till chefens dotter. Han vet inte hur många gånger han har fantiserat om att Eva och han har älskat. Dess värre har hon inte visat sig särskilt intresserad av honom som man. Men det är en sak Griffin tänker ändra på! Och han har ett hemligt vapen för att övertyga henne om att de är som skapta för varandra.

Griffins frieri får Eva helt ur balans. Är han alldeles galen? Men … visst är han både lockande och snygg och efter noga övervägande svarar hon ja. Hon har nämligen starka skäl till att vilja gifta sig.

Allt har sitt pris

Bortskämda Nadia Kincaid skickas till Dallas i ”exil” under ett år på grund av ett märkligt villkor i sin pappas testamente. Ingen tror att hon kommer att klara ett liv utan all den lyx hon är van vid. Nadia själv är övertygad om att det ska gå bra. För om hon misslyckas är det inte bara hon som är förloraren, utan också hennes bröder. Men någon är ute efter att sabotera för Nadia och att ödelägga familjen Kincaids familjeimperium. Kan Nadias bror ha rätt när han påstår att det är Lucas Stone, Nadias make som plötsligt tycks ha återuppstått från de döda?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna