Ta ner månen / Paradisön (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779844
Ta ner månen / Paradisön (e-bok)

Ta ner månen / Paradisön E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ta ner månen

Under tonårstiden hade hon tillbringat otaliga timmar med att stirra på hans ostyriga lockar och breda ryggtavla. Cameron Kelly … Ja, självklart känner Rosie igen honom. Och lika självklart är det att han inte känner igen henne. Killarna hade inte direkt flockats kring henne i skolan.

När Cameron bjuder ut henne blir Rosie tvungen att nypa sig i armen. Det är helt enkelt för bra för att vara sant – och kanske är det just det som är problemet …

Paradisön

På smekmånad med chefen!

Imogen vet inte vad hon ska tro. Hennes chef vill att hon ska följa med på smekmånad! Men Tom och hon är inte gifta – han är inte ens hennes typ. Trots det vill hon inte tacka nej. Det är ju inte varje dag man får chansen att åka till en paradisö.

Tom Maddison är frustrerad. Visserligen har han ett överflöd av pengar, men att kasta bort en dyr resa bara för att hans brud ställt in bröllopet? Nej, det vill han inte. Visst kan han ta med sig sin sekreterare och se det som en arbetsresa? Sol och värme är bara ”ett annat väder” och påverkar inte arbetet, tänker Tom. Fast det är innan han upptäcker att Imogen under den trista sekreteraruniformen är … allt annat än trist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna