Höstlycka (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150798876

Höstlycka E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En faders kärlek

Carson längtar efter att få bättre kontakt med sin döve son, och det finns faktiskt en person som kan hjälpa honom – Gina. Hon lovar att ställa upp en sommar för att stärka bandet mellan pappa och son. Uppdraget kräver djupt engagemang, men att bli förälskad i Carson är något hon inte alls räknat med …

En baby på halsen

När Gabriel en morgon kommer till kontoret möts han av sin sekreterare Tess. Klädseln är i oordning och hon ser upprörd ut. I famnen håller hon en skrikande baby som hon sträcker fram mot honom.

– Det här är din son, ta hand om honom. Tess tänker inte blanda jobb med privatliv – inte ens för Gabriels skull.

Baby till låns

Jessies löfte att ta hand om brorsonen har lett till att hon blivit vräkt. Som tur är lyckas hon hitta ett nytt boende, även om döende krukväxter och en argsint katt ingår. Redan första natten väcks hon av ett fruktansvärt oväsen. På köksgolvet hittar hon en avsvimmad man. Vem är han, och vad gör han där?

Babylycka?

Laurens syster har blivit lämnad av kvinnokarlen Dade Delacourte – som dessutom har fått vårdnaden om dottern. Nu tänker Lauren bevisa vilken dålig pappa han är. Som barnflicka kan hon iaktta honom i hemlighet för att sedan avslöja allt. Problemet är bara att hon inte har den blekaste aning om hur man sköter en baby!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna