Vår jul (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150798883
Vår jul (e-bok)

Vår jul E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Jul på Blossom Street

Katherine O’Connor tillbringar mycket tid på Le Café på Blossom Street där hon hjälper andra att skriva julbrev. Hon är duktig på att få deras alldagliga liv att låta spännande. Roliga. Dramatiska.

Wynn Jeffries, som också är stamkund på kaféet, ser med helt andra ögon på julen. Som barnpsykolog råder han alla föräldrar ”att begrava tomten under släden”. I Katherines ögon är hans idéer alldeles uppåt väggarna. Han å sin sida hävdar att julbreven hon skriver bara är lögn och förbannad dikt. De är oense om så gott som allt – men kan samtidigt inte låta bli att träffas.

Medan julen kommer allt närmare får både Katherine och Wynn lära sig att kärlek inte bara handlar om känslor utan också om att respektera varandras olikheter. Frågan är om de klarar det?

Ögon att drunkna i

”Ledsen att jag missar bröllopet.” Den raden är allt fästmannen lämnat. Det här var det värsta som kunde hända, tycker Tyler – ända tills hon anlitar den sexige privatdetektiven Nick för att hitta pojkvännen. Vilken man! Trots att Nick är trött både på sin affärsverksamhet och kvinnor kan han inte säga nej till den läckra Tyler. Men en gemensam framtid är utesluten, hon är ju bunden till en annan …

Passion till jul

Suzanne önskar sig bara en sak i julklapp – att bli lycklig igen. När hon får reda på att Greg Stone, vaktmästare i huset där hon bor, är specialist på att laga brustna hjärtan tar hon genast kontakt med honom. Och snart inser hon precis hur skicklig han är …

Festlig jul

Inte nu igen! Hopes systrar har fixat en blinddejt, men tack och lov är Sam inne på samma spår som hon: Jobbet går först. Ingen av dem är ute efter ett seriöst förhållande. Sam tycker att Hope är perfekt som sällskap på fester – skulle han rentav kunna övertala henne att utvidga överenskommelsen …?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »