Frestelser (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150798920

Frestelser E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bara för ett år?

Jag måste ha varit helt galen. Snyggingen Erik Randolph kom in i affären, valde ut en ring - och friade till mig! Trots att jag visste att det berodde på en klausul i ett testamente och inte av kärlek sa jag ja. Äktenskapet skulle ju trots allt vara bara ett år …

Verklig passion?

Jag hade drömt om Nicholas i snart två år, men han såg mig inte som kvinna. Inte förrän vi hamnade på hans skrivbord och älskade passionerat! Men hur smart är det egentligen att inleda ett förhållande med sin chef?

I sitt esse

Efter att ha fått mitt hjärta krossat, trodde jag att jag aldrig mer kunde bli kär. Men när Adam ”bjöd på” mig på en auktion för välgörande ändamål kom jag på andra tankar. Han är rik, snäll och otroligt attraktiv, och han är intresserad av mig. Och förhoppningsvis inte bara för en kväll!

Vilken juvel!

Jag riskerar att förlora jobb och familj på grund av den farligt snygge Marcus. Han har säkert sina skäl att ta över företaget, men jag tänker göra allt för att stoppa det – även om det innebär att jag måste träffa honom på tu man hand. Tänk om det slutar med att jag förlorar något ännu viktigare … som mitt hjärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »