Kärlekens blommor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150798975
Kärlekens blommor (e-bok)

Kärlekens blommor E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vilket mirakel!

Är hennes man otrogen? Helen står stel av skräck i hallen. Blicken är fäst på ett par små rosa trosor som ligger på det nedersta trappsteget. De är definitivt inte hennes! Frågan är bara hur de har hamnat där ?

Plats för drömmar

Martha tvekar inte att ta jobbet som barnflicka på ön St Bonaventure. Men det är varken det tropiska klimatet eller den (måste hon erkänna) sexige arbetsgivaren som lockar. Hennes plan är att leta reda på sin lille sons pappa som befinner sig någonstans på ön. Men ingenting går enligt planerna.

Tager du

När änklingen Rhys får veta att hans fru i all hemlighet födde en dotter bestämmer han sig för att söka rätt på barnet. Spåren leder till hustruns kusin Caitlin. Rhys plan går ut på att ta med sig dottern därifrån ? men han hade inte räknat med att själv bli förförd!

Idyll eller verklighet

En vacker kvinna med en jollrande baby på höften, två lekande hundar och en oemotståndlig man ? rena rama familjeidyllen. Men sanningen är att Patrick tar hand om sin brorsdotter med hjälp av barnsköterskan Claire, och de varma känslor som blossat upp mellan dem hotas av en förödande hemlighet ?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna