Tid för kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150799019
Tid för kärlek (e-bok)

Tid för kärlek E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Älska, glömma och förlåta

Fem år har gått och hon har gjort allt för att glömma Josh – utan att lyckas. När Leanne och hennes ex ärver en vingård tillsammans blir de tvungna att samarbeta. Klarar hon av att se honom varje dag, kan hon stå emot honom eller kommer känslorna att ta överhanden?

Bitterljuv romans

Kära dagbok!

Min allra högsta önskan var att hitta min biologiska familj – och det har jag gjort. Men nu har jag rört till det, jag har blivit kär i min biologiska mammas styvson. Vad händer om mina känslor kommer fram? Och tänk om Mitch inte känner likadant. Då riskerar jag att förlora både honom och min nya familj!

Nöden har ingen lag

Lydie Pearson känner sig som världens största lögnare. Men nöden har ingen lag och nu gäller det att rädda den gamla släktgården. Så när Jonah Mariott erbjuder sin hjälp drar Lydie till med en vit lögn. Döljer även Jonah något? Frågan är vem som lyckas bevara sin hemlighet längst.

Min systers drömprins

Smart, sexig och singel – det är Clare Harrison i ett nötskal. När hennes syster blir dumpad efter en enda natt med sin drömprins bestämmer sig Clare för att ställa honom till svars. Men när hon möter Mark King förstår hon varför systern fallit för honom. Och vips är hon mitt uppe i en romans …
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna