Som gjord för dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150799026
Som gjord för dig (e-bok)

Som gjord för dig E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kära inkräktare

Wow, vilken kvinna! Liam zoomar in Eleanor i kamerans teleobjektiv. Hans bror måste ha fel. Skönheten framför honom kan inte vara en brottsling! Men inte långt därefter slår Eleanor ner honom i tron att han är en inbrottstjuv. Hur ska de båda ta sig ur den här knipan?

Flygande start

Om man räddar en kvinna faller man för henne. Stjärnreportern Brian försöker övertyga sina bröder om att han inte alls räddat Lily. Han har bara skyddat henne från trakasserier … och hindrat henne från att falla i trappan … och över cykeln i parken … och räddat henne undan ett demonstrationståg. Han är definitivt inte förälskad!

På ren impuls

För bara en halvtimme sedan var Sean en sorglös ungkarl. Nu står han framme vid altaret i färd med att säga ”ja” – utan att känna bruden!

Men Laurel måste gifta sig just i dag om hon ska få ut sitt arv. Deras äktenskap är en ren affärsuppgörelse, även om brudgummen råkar vara ovanligt attraktiv och charmig …

På hemligt uppdrag?

Jared Winchester har varit utomlands ett helt år. När han kommer hem hittar han en inbjudan till en halloweenfest. På platsen för festen får han ett slag i huvudet och tappar minnet. När han vaknar upp står en underbar kvinna framför honom. Känner han henne? Och vad har de i så fall för relation?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna