När julen står för dörren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150799057
När julen står för dörren (e-bok)

När julen står för dörren E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En jul att minnas

Emily beslutar sig för att åka till Boston över jul och överraska sin dotter.

Charles som gör allt för att undvika julen tycker att Emilys lilla stad blir utmärkt att gömma sig i. Därför byter de bostad med varandra under helgen.

Emily åker till Boston och Charles anländer till Leavenworth – men inget blir som de tänkt sig.

Under tiden har Emilys bästa vän Faith oväntat åkt hem till henne för att fira jul och hamnar hos den julhatande professorn, medan Charles bror Ray dyker upp hos honom och finner en vilt främmande kvinna i hans lägenhet.

Mitt i allt kaos börjar romantiken att spira, för när julen gör sitt inträde kommer också kärleken …

Hög tid för kärlek

Det borde vara glädjefyllt att bli gudmor till en nyfödd pojke. Men när Molly får reda på att Gideon är gudfar vet hon varken ut eller in. Deras nyfunna kärlek tre år tidigare fick ett abrupt slut och Molly förstod ingenting. Så varför ger plötsligt Gideon henne längtansfulla blickar?

En speciell julklapp

Thea vill bara njuta av solen och värmen på sin semester, men befinner sig plötsligt i armarna på en vilt främmande – och mycket attraktiv – man. Rhys lyckas dessutom övertala henne att spela hans fästmö. Efter hemkomsten kan hon inte tänka på annat än Rhys … och hoppas på en väldigt speciell julklapp!

Lekar i snön

Inga dejter, inget flörtande, inga män! Hailey har fått nog av misslyckade förhållanden. Och för att vara på den säkra sidan tar hon ett lärarjobb så långt bort som möjligt i kyliga Alaska. Men hon hade inte räknat med att hennes nye granne Jordan skulle vara hetare än solen …
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »