Nådastöten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Bergman (del 5)
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2017-04-05
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
SAB
Hc
ISBN
9789150929263
Nådastöten (inbunden)

Nådastöten

Inbunden Svenska, 2017-04-05
191
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Ingrid Bergman har varit sjukskriven sedan hennes senaste utredning gick snett. Hennes ekonomi är ansträngd, och dessutom anses hon inte tillräckligt psykiskt stabil för att få återgå till sin ordinarie tjänst.

När en 86-årig man hittas mördad i sitt hem och det visar sig att han varit död i ett halvår, skapar det stora rubriker. Kriminalinspektör Karin Falk leder utredningen och Ingrid Bergman får i uppdrag att bistå henne. Men Ingrid är van vid att leda arbetet, och snart börjar den förändrade maktbalansen slita på deras relation.

Samtidigt inleds Landsbygdsmässan under stort säkerhetspådrag sedan landsbygdsministern och flera toppchefer har utsatts för mordhot. När Ingrid blir tillfrågad om att hyra ut sitt hus till Säpo och Nationella operativa avdelningen, fattar hon ett beslut som får allvarligare konsekvenser än hon kunnat ana.

***

Nådastöten är Christina Larssons femte deckare om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och hennes utredningsteam vid polisen i Göteborg. Christina Larsson skriver förutom kriminalromaner även feelgoodromaner, anordnar skrivarkurser och är utbildad statsvetare samt manusförfattare för tv- och film. Sagt om Silhuetten (2016): Det här är bra, inte bara lagom bra utan väldigt bra
Dast Magazine Ännu en stark deckare av Christina Larsson
Jennies Boklista Mycket spännande bok med högt tempo
Bokstunder
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Larsson