Brutna små regler (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2018-05-02
Förlag
Förlaget Harlequin
Originaltitel
Brutna små regler
Dimensioner
175 x 110 x 18 mm
Vikt
184 g
SAB
Hc
ISBN
9789150931372

Brutna små regler

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-05-02
81
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter sju års kringflackande återvänder Agnes Bergnér hem till det värmländska samhället Forsberga. I det lilla torpet finner hennes rastlösa själ äntligen ro och hon tillbringar dagarna i sin ateljé med hunden Pippa. När galleristen Marcus Ahlstedt erbjuder henne att ställa ut sina målningar tackar hon först nej hon målar för sin egen skull. Men något med Marcus lockar och till slut går hon med på att träffa honom. Mötet blir början på en känslomässig bergochdalbana som leder till att hon bryter mot en efter en av de stränga regler hon satt upp för sig själv. Till slut återstår endast en. Ska hon bryta även mot den, eller fly igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brutna små regler. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar och charmig bok
    -, 5 maj 2018

    Agnes som har rest runt i 7 år har nu köpt ett hus i Forsberga. Hon är rädd för att binda upp sig med något eller någon. Detta gör det svårt för Marcus. Han har nämligen sett en tavla som Agnes har målat och han försöker då övertala henne att ställa ut sina målningar i hans galleri. Deras starka attraktion till varandra lyser igenom redan från början, men de kämpar emot den av olika anledningar. Absolut en romancepärla som man bara vill ha mer av.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christina Schiller