Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2019-03-29
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
Tu deviens adulte le jour où tu pardonnes à tes parents
Dimensioner
217 x 143 x 23 mm
Vikt
373 g
SAB
Hce
ISBN
9789150941913

Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-03-29
204
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
För sju år sedan bröt Boris all kontakt med sin familj. Nu är han nyskild från både fru och barn och befinner sig i ett djupt mörker. Enligt hans psykiater skulle kontakt med de närmaste kunna hjälpa honom att gå vidare. Det behöver vara brevledes, per post och handskrivet, absolut inte via mejl eller sms.

En brevväxling startar, där varje familjemedlem delar sin ilska, sin sorg, sina hemligheter och sin kärlek. Familjen konfronterar varandra för första gången, föräldrar, barn, syskon och kusiner omdefinierar sina relationer, och upptäcker därmed något nytt om sig själva.

Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar är fransk feelgood som berör på djupet. Skriven av författaren och psykiatern Gérard Salem.

***

Gérard Salem är en fransk psykiater och hypnotisör baserad i Lausanne, specialiserad på familjeterapi. Han har tidigare författat flera verk inom psykiatri, terapi och familjerelationer. Gérard Salem deltar ofta i konferenser runt om i världen (USA, Kina, Italien, Frankrike) och han samarbetar med internationella universitet med fokus på familjeterapi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar
 2. +
 3. Drömdagboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömdagboken av Agneta Sjödin (pocket).

Köp båda 2 för 283 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. rörande och välskriven feelgood
  @i_min_bokhylla (instagram), 30 september 2019

  När Boris sju år efter att han bröt kontakten skickar ett handskrivet brev till sin familj, startar det en lavin av brevskrivande mellan familjemedlemmarna. Boris är nyskild, får inte träffa sina barn och är sjuk. Enligt hans psykiater är en ny kontakt med familjen, han tagit avstånd ifrån, bra för honom, men det måste ske genom handskrivna brev. Så börjar lavinen av brev där både ilska, sorg, hemligheter och kärlek blottas.
  Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar är skriven av f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gérard Salem