100 affirmationer för hjärtat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2019-01-30
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form) / Sjödin, Agneta (foto)
Dimensioner
175 x 135 x 20 mm
Vikt
366 g
SAB
Dokb
ISBN
9789150942132

100 affirmationer för hjärtat

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-01-30
20
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I en vacker presentbok har Agneta samlat över 100 bilder på hjärtan, som hon hittat i naturen och runt omkring sig i vardagen, med tillhörande affirmationer. Tecken på kärlek som växt till en rörelse i sociala medier.

Agneta berättar: Jag har länge varit en teckensökare, det var också det som lade grunden för min vänskap med författaren Paulo Coelho. Vi har det gemensamt att tecken är något som fascinerar och vägleder oss. För åtta år sedan började hjärtan dyka upp längs min väg. Jag fann hjärtan i naturen och runt omkring mig i min vardag. Jag började dela med mig av dem på sociala medier och efter ett tag blev det som en liten rörelse. Jag fick hjärtan skickade till mig från entusiastiska följare, både män och kvinnor, med kommentarer som Jag fann det här och tänkte på dig . Det kändes som något väldigt härligt och positivt. Många har genom åren tyckt att jag borde ge ut en bok med alla mina hjärtan. Nu kommer den äntligen en vacker, behändig, kärleksfull, inspirerande och upplyftande presentbok. 100 av mina bästa hjärtbilder som tillsammans med affirmationerna ska höja och lyfta läsaren att fokusera på att mata sitt medvetande med upplyftande och positiva ord och tankar.

En opretentiös berättare. Expressen

Sjödin skriver väl, en rytmisk, välavvägd och varierad svenska. Helsingborgs Dagblad***

Agneta Sjödin är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har jobbat som programledare sedan 1990-talet. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och fackböcker, bland annat den bästsäljande En kvinnas resa som kom ut första gången 2007 och Drömdagboken 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 100 affirmationer för hjärtat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tid för omtanke och insikter
    Sanna, 9 juni 2021

    Här kan man slå upp en naturskön bild och få med sig en tänkvärd mening per dag. En bok som håller länge. Uppskattad present till en vän!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agneta Sjödin