Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2019-04-29
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Dimensioner
200 x 145 x 20 mm
Vikt
525 g
SAB
Vnaaa,Lz Borelius, Maria
ISBN
9789150943719

Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

(71 röster)  |  Läs 9 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-04-29
96
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Maria Borelius, prisbelönt vetenskapsjournalist, författare och entreprenör, var 52 år när hon började känna sig gammal, trött, sliten och plufsig. Hon hade ryggont och klimakteriebesvär och upplevde en allmän känsla av livet snart var slut. Varför? frågade hon sig. Det blev början på en fyra år lång resa där hon genom en slump upptäckte en helt ny livsstil den antiinflammatoriska. Som en detektiv började hon gräva efter ny kunskap, och hon reste jorden runt för att lägga ett pussel av den information hon fick från ledande forskare, gurus och fitnessspecialister på den vetenskapliga frontlinjen. Det handlade om mat och träning men också om känslor, solnedgångar, långlevnadssekter och urgamla indiska hälsokurer. Ny forskning visar att inflammation får kroppen att åldras i förtid, men också ökar risken för flera av våra stora folksjukdomar. Hälsorevolutionen är den fascinerande berättelsen om en kunskapsresa såväl som en livsresa: om hur en antiinflammatorisk livsstil kan hålla dig ung och frisk men också gör dig mer harmonisk och lycklig. Utan uppblåst mage och ständiga humörsvängningar. Boken är lika spännande som användbar, med en rad enkla kurer, recept och tips som hjälper dig att komma igång med ditt nya, gladare liv.

Nominerad till Publishingpriset 2018 för bästa fackbok.

Vinnare av Stora ToppHälsapriset 2018!

Utsedd till Årets hälsohjälte av 1,6 miljonersklubben!

---

MARIA BORELIUS är en svensk prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till flera populärvetenskapliga böcker om medicin och hälsa, bland annat bästsäljaren Sedan du fött (1993), Motboken (2003) och Bryt det sista tabut (2013). Hon är kolumnist i Dagens industri, grundare till Stiftelsen Ester som stödjer marginaliserade invandrarkvinnor att starta företag, samt jobbar som kommunikationsrådgivare till vetenskapliga institutioner, läkemedels- och techföretag globalt. Maria har tidigare varit vetenskapsreporter på Rapport, programledare och redaktör för vetenskapsprogrammet Nova, handelsminister i Sverige och VD på den globala mikrofinansorganisationen Hand in Hand International. Hon har en fil.kand i biologi, fysik och matematik samt en masterexamen i vetenskapsjournalistik. Hon bor sedan år 2000 i Storbritannien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten
 2. +
 3. Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna ti... av Maria Borelius (häftad).

Köp båda 2 för 192 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket innehåll, som en uppslagsbok.
  Tinna, 22 december 2023

  Mycket bra information!
  Många bra situationer från olika länder där författaren gjort många erfarenheter.
  Tyvärr var den lite svårläst med för liten text och för svag (svagt tryckt).

 2. Skåpmat

  Samma revolution? Inget för dig som läst denna typ av böcker tidigare. Det är samma som Sanna Edhin skrev om för 20 år sedan. Peter Wilhelmson för 30 år sedan. Men för den som ämnet är nytt så absolut.

 3. Ett måste för alla som vill nå bättre hälsa
  Anna Wahlstam, 27 april 2021

  Hälsorevolutionen är den första delen i Marias bokserie om hälsa. Jag har lyssnat till boken och har så den fysiska boken som ett slags "uppslagsverk" där jag använder recept och går tillbaka och läser vissa kapitel igen. Att få följa med på Marias egen hälsoresa gör allt så mycket mer trovärdigt.

 4. Hälsa och livstil
  Carin Craelius, 26 april 2021

  Du får ta del av "state of the art" inom ett brett register av forskningsfält knutna till livsstil och hälsa. Det är en ambitiös bok som vill lära oss hur vi kan finna vägar till en bättre hälsa.

 5. Härlig inspo!
  AL, 4 december 2020

  Lättläst, tydlig & enkel! Är man insatt i ämnet så ger den ingen direkt överväldigande aha-upplevelse, men det är en härligt inspirerande bok som man blir glad av & mår bra av att läsa :) Köp den!

 6. Snabb och säker hantering.
  Robert Olsen, 17 september 2019

  Börjat läsa boken och är intresserad av ämnet, att äta antiinflammation.
  Redan läst era tidigare böcker om Ett sötare blod av Ann Fernholm och
  Matrevolution av Andreas Eenfeldt. Dessa böcker har förändrat min livstil
  och bidragit till att jag minskat min vikt från 107 kg till 88 kg.
  Denna bok av Maria är i linje med att lära sig mer om hur kroppen fungerar.
  Kommer att bli en trevlig och lärorik upplevelse.
  //Robert

 7. Inspirerande
  Cecilia, 26 augusti 2019

  Boken är skriven med flyt och jag tog mig snabbt igenom den. Bra med sammanfattning som samlade det viktigaste. Inspirerade mig mycket!

 8. Glädje
  Läslisa, 11 juni 2019

  Välskriven, nyfiken, ordentlig research, boken jag inte vill vara utan. Ska nu läsa den för andra gången. Den är positiv och glädjande baserad på fakta. Toppen!

 9. Hälsorevolutionen
  margareta nilsson, 10 juni 2019

  Bra och inspirerande bok. Kan rekommendera boken till den som vill komma igång och få ordning på sitt liv gällande hälsa och välbefinnande. Kloka tankar och råd skrivet med ödmjukhet. Fakta baserat på forskning.

Visa alla 9 recensioner