Rent som guld (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2019-08-12
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
Originaltitel
Cleaning the gold
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
76 g
SAB
Hce
ISBN
9789150945935

Rent som guld

(38 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-08-12
79
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Will Trent och Jack Reacher möts i ett fall de sent kommer att glömma.Specialagent Will Trent jobbar under cover i mytomspunna Fort Knox, där USA:s guldreserv förvaras. Uppdraget: att lösa ett tjugotvå år gammalt mord. Den misstänkte: Jack Reacher.

Men ex-militärpolisen Jack Reacher har ett eget uppdrag i Fort Knox: att avslöja falskpel i den amerikanska militärens hjärta. Med Will Trent i hasorna är det en ännu större utmaning än innan.

Snart kommer de en omskakande konspiration på spåren en som ingen av dem ens hade kunnat föreställa sig. Nu måste Trent och Reacher samarbeta för att hitta de som ligger bakom allt. Och det är lättare sagt än gjortSagt om Karin Slaughter:

"Jag skulle följa henne vart som helst."

- Gillian Flynn

"En otrolig författare som aldrig skrivit bättre."

- Peter James

"Oöverträffad när det gäller karaktärer, handling och tempo."

- Michael ConnellySagt om Lee Child:

"Jack Reacher är en nutida James Bond."

- Ken Follett

"[Jack Reacher är] den coolaste återkommande karaktären."

- Stephen King

"När jag är på humör för en riktig klippa som kan lösa alla problem, läser jag Jack Reacher."

- Patricia Cornwell***

Karin Slaughter är en av världens mest populära och hyllade författare. Hennes nitton böcker har publicerats i etthundratjugo länder och sålts i över trettiofem miljoner exemplar. Hon skriver dels serier, Grant County och Will Trent, och dels helt fristående berättelser, som Edgar-nominerade De fördärvade och böckerna De vackraste, Den goda dottern och Bilder av henne, som genast klättrade upp på New York Times bestsellerlista. Slaughter är grundare till Save the Libraries en ideell organisation som stödjer bibliotek och biblioteksprogram. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående böcker Bilder av henne, Den goda dottern och De fördärvade är under produktion för film och teve. www.KarinSlaughter.com

Lee Child är en av världens främsta thrillerförfattare. Han är född i Coventry, växte upp i Birmingham och bor numera i New York. Man brukar säga att en Jack Reacher-bok säljs någonstans i världen var nionde sekund. Hans böcker når konstant förstaplatsen på topplistor runt om i världen och har sålts i över hundra miljoner exemplar. Två oerhört populära filmer om Jack Reacher har gjorts hittills. www.LeeChild.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rent som guld
 2. +
 3. Hellre död än levande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hellre död än levande av Lee Child, Andrew Child (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Rent som guld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Besvikelse - rån
  Leif Hjorth, 17 september 2021

  Två bra författare var för sig har skrivit en dålig bok. Välgörande kort (106 sidor). Men till fullpris! Dessutom 28 sidor reklam för en annan bok. Skärpning förlaget.

 2. Snabbläst

  En typisk Chile bok, alltid med en spännande twist, synd att den var så kort. Hoppas det blir flera bokprojekt

 3. Köp inte!
  Ulf Jörgen Sixten Jonasson, 16 februari 2021

  Kortaste bok jag läst??
  Innehållet var bra, intressant, men föväntade en hel roman inte bara två kapitel. Besviken på formatet
  Ej prisvärd.

 4. Bra intrig, tunn historia.
  ulebo, 12 februari 2021

  Denna bok känns som ett utkast till en verkligt bra och spännande berättelse. Men nu en väldigt tunn bok. Intrigen är bra men man saknar utvikningar och miljöbeskrivning. Den vanliga sekundära handlingen saknar jag. Lite för mycket ägnas åt Jack Rs' fysik och stora nävar. En fortsättning på handlingen hade också varit önskvärt.

 5. Besviken
  @bettan_bokprataren (Örebro), 19 oktober 2019

  Mycket kort story som tyvärr inte var vad jag hade hoppats på, tunn, intetsägande historia som aldrig blir till något mer ett ihopkrafs som saknar slut. Inte värd att läsas.

 6. Vad skulle det vara?
  Jolanta Helena Gabor Kempe, 28 augusti 2019

  Ihop lappad, kort historia utan slut. Nej, inget bra tyvärr. Vet inte hur jag ska beskriva detta, ett försök? Har väntat mig mycket mer av Lee Child

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna