Ett enda andetag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rokkaserien (del 6)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2020-04-09
Förlag
HarperCollins Nordic
Dimensioner
216 x 142 x 24 mm
Vikt
383 g
SAB
Hc
ISBN
9789150947144

Ett enda andetag

(23 röster)  |   Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-04-09
210
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor


En svårt misshandlad kvinna kommer till akuten på Hudiksvalls sjukhus. Hon vägrar säga vem hon är och vad som har hänt. Det blir snart uppenbart att misshandeln inte är det enda som plågar kvinnan ...

Johan Rokka och Janna Weissmann är kollegor vid Hudiksvallspolisen. Relationen mellan dem är sval efter att han en gång för alla har gett upp hoppet om att de ska bli mer än kolleger. Men när Janna utsätts för flera attentat kan Rokka inte låta bli att bli känslomässigt engagerad och deras liv flätas samman igen. Snart visar det sig att det finns ett samband mellan attentaten mot Janna och patienten med de allvarliga symptomen. Ett samband med konsekvenser som når långt utanför idylliska småstaden Hudiksvall.

Ett enda andetag är sjätte fristående delen i den hyllade serien Morden i Hudiksvall.

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålt över 200 000 exemplar. Ett enda andetag är hennes sjätte bok i serien Morden i Hudiksvall.

Kritikerna om Morden i Hudiksvall:

"Kompetent polisdeckare med välkonstruerad intrig." Lotta Olsson, DN

"En svensk deckare som sticker ut." Svenska Dagbladet

"En av sommarens allra bästa deckare." Metro

"Ett prov på riktigt bra författarskap." Gefle Dagblad
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett enda andetag
 2. +
 3. När vi faller

De som köpt den här boken har ofta också köpt När vi faller av Gabriella Ullberg Westin (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Ett enda andetag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt spännande och passar i den tid vi lever i
  ElinsBokhylla , 27 april 2021

  Först ut måste jag bara säga, WOW, hur kan denna bok kännas så verklig men ändå overklig på något sätt, den som läst boken den förstår nog vad jag menar. Under tiden som man läser boken så är det som att man återupplever de senaste året, även om vi fortfarande är mitt i en pandemi. Det är nästan som att Ullberg Westin har förutspått allting, även om det inte riktigt är likadant virus så är det en väldigt stort sammanträffande.

  Det som var mest intressant i denna bok var att man fick ... Läs hela recensionen

 2. Tycker inte om presens
  Torsten Myrgren, 12 januari 2021

  Jag har svårt att tillgodogöra mig presensformen i den här typen av litteratur.
  Det blir som att läsa ett manus till en film t. ex.
  Men annars är personteckningar, intrig och miljöer bra.

 3. Skrämmande - Dagsaktuell - Betyg 4+

  Det här är den sjätte och fristående delen i serien Morden i Hudiksvall. Det här var faktiskt den första jag läste, har totalt missat denna författare, Hur är det möjligt? Det var i alla fall inte svårt att komma in i boken trots att jag inte läst de tidigare men de kommer definitivt läsas.

  Wow så dagsaktuell denna bok är! Att läsa denna bok kändes så skrämmande och otäck det blev nästan som ett extra uppvaknande då den handlar om ett virus som riskeras att spridas till en pandemi ö... Läs hela recensionen

 4. En riktig bladvändare med stegrande spänning!

  Snacka om tajming! En bok om en dödlig pandemi som riskerar att spridas med vindens hastighet. Det ger ju onekligen en extra dimension när man läser den. Men oavsett om det är Corona-tider eller inte så är det en väldigt bra bok. Jag brukar inte vilja läsa en bok mitt i en serie, även om de är fristående. Men det var inga som helst problem. Det var lätt att ta till sig de olika karaktärerna och deras förflutna.

  Gabriella Ullberg Westin har gjort ett gediget researcharbete och det mär... Läs hela recensionen

 5. Ruskigt aktuell!
  Kaffeläsaren, 18 maj 2020

  Ett enda andetag är den sjätte delen i serien Morden i Hudiksvall. Det är en serie jag läst alla delar av innan och som jag tycker mycket om. Den här boken är nästan skrämmande verklig. I boken härjar en smitta som riskerar att sprida sig i hela världen med blixtens hastighet och det är många likheter med läget som världen befinner sig i idag. Det är nästan så man kan tro att författaren är synsk som prickar det så exakt!

  Som alltid när Gabriella skriver så har böckerna ett högt temp... Läs hela recensionen

 6. En av de bästa jag läst
  @bettan_bokprataren (Örebro), 5 maj 2020

  Min första tanke när jag läste boken var...
  Men snälla nån är hon synsk?
  Då menade jag inte Janna i boken utan den förträffliga författaren Gabriella.
  Hur har hon lyckats pricka in den här historien om en pandemi? Jag är mållös.
  Den här boken är så högaktuell så det osar om sidorna och jag kan inte lägga den i från mig förrns jag läst vartenda litet ord.
  Det var med en konstig känsla av tomhet jag släckte lampan 02.30.

  Allt i boken är så bra allt från ett rasande... Läs hela recensionen

 7. Fängslande, sensationell
  Brijdeep Kaur, 3 maj 2020

  Ur boken: "Ett enda andetag är det vad som behövs.. . "En nysning på Londons tunnelbana. En hissknapp på Frankfurts flygplats. Dörrhandtaget på en restaurangtoalett i New York. Ett rulltrappsräcke i en shoppingcentrum i Bangkok. En hostning i en fyrtiofem grader varmt tågkupé i New Delhi. Viruset kan finnas närsomhelst, utan att någon anar något. Och när de här människorna kommer hem till sina familjer så fortsätter det. Det blir en explosion. Myndigheterna går i krisberedskap. Media basunera... Läs hela recensionen

 8. Ett enda Andetag
  Lena Nilsson, 10 april 2020

  Alla böcker av Gabriella om Johan Rokka är fantastiska, men i den 6:e boken har hon överträffat sig själv. Hennes beskrivningar av platser, människor och händelser gör att man inte bara läser...man är där!
  När man tänker att boken är skriven långt före mars 2020....så känns det
  nästan kusligt...

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Gabriella Ullberg Westin