Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2020-10-07
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form) / Hedin, Hannah (foto)
Dimensioner
192 x 140 x 20 mm
Vikt
266 g
SAB
Vena,Lz Falciani, Nicole
ISBN
9789150961720
Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism (inbunden)

Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-10-07
221
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När influencern Nicole Falciani var sex år gammal märkte hon och hennes föräldrar att något inte var som det skulle - men det skulle ta ytterligare sex år innan hon fick diagnosen reumatism, en kronisk sjukdom hon delar med över en miljon svenskar. I den här boken berättar hon sin egen historia. Vi får följa Nicoles resa från de första symptomen till diagnosen vid tolv års ålder. Länge var vardagen styrd av sjukhusbesök. Idag kan hon någorlunda hantera sin sjukdom men kämpar fortfarande dagligen för att må så bra som möjligt. Boken innehåller tips, pepp och vägledning för andra eller närstående i samma situation.

Ur Nicoles förord: "Jag har varit sövd över 50 gånger, fått över 200 kortisoninjektioner, testat mer än 10 olika mediciner och blivit opererad tre gånger. Jag skriver den här boken av flera olika anledningar, men främst för att jag inte är ensam. Trots att man känner sig ensammast i världen så är vi inte det. Vi är långt ifrån ensamma. Jag tror det är viktigt att själv bli påmind om det, men också att påminna er. Över en miljon svenskar lever med någon form av reumatisk sjukdom. 1/10. Ta in det."

"Personer som har liknande erfarenheter som författaren kommer att ha god behållning av boken, då den ger stöd, hopp och tips som även kan ge anhöriga förtröstan." Maria Fridstjerna, BTJ

NICOLE FALCIANI är 23 år och bor i Stockholm. Hon har drivit bloggen Nickys.se sedan 2007, arbetat som modell och skådespelerska samt haft en podcast och en SVT-serie tillsammans med profilen Chloé Schuterman. Nicole har över 300 000 följare på Instagram och över 45 000 prenumeranter på sin Youtubekanal. Hon är också ambassadör för Reumatikerförbundet. Tidigare har hon släppt diktboken Kära, Kärleken (2019).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Öppet och ärligt om att leva med kronisk smärta!
  Boktanten, 31 januari 2021

  Det ligger ju onekligen en hel del i titeln, hon ser ju inte sjuk ut. Men smärta och vissa sjukdomar syns sällan, de bara känns.

  Att leva med smärta och/eller någon annan osynlig sjukdom är inte lätt. Man vill inte klaga, inte gnälla, inte vara till besvär. När man träffar andra människor anstränger man sig till det yttersta för att verka frisk, för att kunna göra saker som alla andra gör. Och då kan det vara svårt för andra att tro på att man verkligen är sjuk, du ser ju inte sjuk u... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicole Falciani

 • Kära, kärleken

  Nicole Falciani

    Nicole Falciani är en av Sveriges främsta influencers. Hon är van att dela med sig av sitt liv till hundratusentals följare, men hon har aldrig varit mer personlig än nu. I Kära, kärleken delar Nicole med sig av sina egna favoritdikter. De ...

 • Du ser ju inte sjuk ut

  Nicole Falciani

  "Jag har varit sövd över 50 gånger, fått över 200 kortisoninjektioner, testat mer än 10 olika mediciner och genomgått 3 operationer. Jag skriver den här boken av flera olika anledningar, men främst för att jag inte är ensam. Trots att vi som har d...