Återhämtning : reflektion, andning och aktiv vila med restorative yoga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2021-08-02
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Sofi Rydell
Originaltitel
Restorative yoga
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
209 x 171 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
Rag
ISBN
9789150965087

Återhämtning : reflektion, andning och aktiv vila med restorative yoga

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-08-02
96
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla människor behöver då och då stanna upp och reflektera, pausa och vila. Här visar den välkända yogaläraren Ulrica Norberg hur du enkelt och effektivt gör det med hjälp av restorative yoga och andra återhämtande tekniker.

Att hitta vägar till återhämtning är idag viktigare än någonsin. Inom yogafilosofin finns både förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling, och de senaste åren har den lugnare yogaformen restorative yoga vuxit sig allt starkare världen över. Den terapeutiska och meditativa metoden är ett utmärkt sätt att lära sig att hantera vardagsstress och koppla av på djupet, men även att bygga upp sig själv inifrån och ut. Fokus ligger på återhämtning. Övningarna består av stillhet och vila och passar alla, nybörjare såväl som mer erfarna yogautövare. Det enda som behövs är ett bolster, yogablock och en matta.

Boken är skriven av den svenska, internationellt välkända yogainstruktören och författaren Ulrica Norberg. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både den vetenskapliga och den andliga aspekten bakom yoga. Övningarna placeras i ett större perspektiv för att bättre visa deras betydelse för vår hälsa.

Boken är rikt illustrerad i fyrfärg och utkom första gången på svenska 2018. Nu kommer en utökad och aktualiserad utgåva, som bland annat innehåller ett nytt förord och ett nyskrivet kapitel om ny forskning samt ytterligare effektiva återhämtningstekniker.

ULRICA NORBERG är initierad yogamästare, har lång erfarenhet som yogalärare och håller populära kurser i yoga och meditation både i Sverige, Europa och USA. Hon är även författare till flera bästsäljande böcker, som Yoga en kvart om dagen och Poweryoga. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både de vetenskapliga och andliga aspekterna bakom yoga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Återhämtning : reflektion, andning och aktiv vila med restorative yoga
  2. +
  3. Andas : livet händer mellan två andetag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andas : livet händer mellan två andetag av Ulrica Norberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrica Norberg