Det falska vittnet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
514
Utgivningsdatum
2022-04-06
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
Originaltitel
False Witness
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789150968293

Det falska vittnet

(21 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-04-06
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Leigh Collier har jobbat hårt för det liv hon har. Ett eftertraktat jobb som försvarsadvokat, en skötsam dotter, till och med skilsmässan från exmannen var hyfsat civiliserad. Hennes liv är precis så välordnat som hon alltid önskat. Men bakom allt detta döljer sig en uppväxt som var allt annat än vanlig ...

När Leigh får i uppdrag att försvara en förmögen man som står anklagad för våldtäkt ser hon det först som ett steg i karriären. Men när hon möter honom inser hon att det inte är någon slump att hans fall hamnat på hennes bord. Hon känner igen honom, och han henne. Eller, rättare sagt, han känner till hennes historia och vet varför hon ägnat tjugo år åt att försöka glömma.

Om Leigh inte får honom fälld kommer hon att förlora allt. Den enda som kan hjälpa henne är hennes lillasyster - den sista person hon vill ha kontakt med. Men nu har hon inte längre något val.

"…intrigen innehåller åtskilliga överraskningar. Amerikanska Karin Slaughter lyckas göra nagelbitar-spänning av kvinnohat och missbruk." Lotta Olsson, DN

"Slaughter är ett geni när det gäller att skriva spänning, lyfta de utsatta och gestalta så det känns under huden." Simona Ahrnstedt

"Jag skulle följa henne vart som helst." Gillian Flynn

"En spännande,väl sammanhållen kriminalberättelse av hög klass." Kent Lidman, BTJ-häftet

Karin Slaughter är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgar-nominerade De fördärvade och flera titlar som legat på Sunday Times topplista. Spänningsromanen Bilder av henne filmas just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det falska vittnet
 2. +
 3. Bortglömd flicka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortglömd flicka av Karin Slaughter (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det falska vittnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande nytt från Slaughter
  Felicia, 20 juni 2023

  Roligt att läsa en nyskriven Karin Slaughter med lite annat grepp än Will Trent serien. Riktigt spännande, rekommenderar starkt för både nya läsare och inbitna Slaughter fans!

 2. Otrolig spänning
  Bitte, 9 juli 2022

  Som vanligt är hennes böcker otroligt bra! Ännu en av hennes böcker man inte vill sluta läsa! Rekommenderar den starkt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter