Mitt liv med Guns N' Roses, Velvet Revolver och The Cult (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-06-05
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Leif Eriksson, Martin Svensson
Originaltitel
Double Talkin' Jive
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
408 g
SAB
Ijz Sorum, Matt
ISBN
9789150975598

Mitt liv med Guns N' Roses, Velvet Revolver och The Cult

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-06-05
225
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sanna rock’n’roll-berättelser från en av världens bästa rocktrummisar.

I den här rockbiografin berättar den legendariske trummisen Matt Sorum öppenhjärtigt om sitt häpnadsväckande liv. Sorum, som sålt över 10 miljoner skivor, delar med sig av sin barndom med en våldsam pappa, sina tonår som präglades av marijuana och som sedan kom att övergå till regelrätt knarksmuggling över landsgränser. Skottlossningar och mord tillhörde vardagen och hade kunnat bli hans fall om inte intresset för musik varit så starkt.

Under sent 80-tal blev han trummis i Guns N’ Roses och en period av berömmelse, pengar, makt och fester följde, samtidigt som hans drog- och alkoholmissbruk eskalerade. Sorum berättar för första gången om allt det som Slash och Duff utelämnat i sina biografier, och om hur det var arbeta med Axl Rose och vad som egentligen hände under Guns N’ Roses vilda turnéer. En brutalt ärlig och uppriktig skildring av hur det är att leva i rampljuset, att uppfylla sina drömmar men också om alla baksidor som kommer med framgången.

“Ett porträtt av en legendariskt stenhård trummis och en glimt av hans störda men färgsprakande inre mörker. Jag vill läsa om den igen och igen.”Jonas Åkerlund

Matt Sorum (f. 1960) är en amerikansk musiker som spelade in tre skivor med legendariska bandet Guns N’ Roses. Han har också varit medlem i grupper som Velvet Revolver, Hollywood Vampires och Kings of Chaos och idag är han aktiv med sitt band Deadland Ritual.Leif Eriksson och Martin Svensson är båda välkända författare och har tillsammans skrivit en rad bästsäljande populärkulturbiografier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mitt liv med Guns N' Roses, Velvet Revolver och The Cult
 2. +
 3. Livet enligt Brian

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet enligt Brian av Brian Johnson (häftad).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt liv med Guns N' Roses, Velvet Revolver och The Cult. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant rockbiografi
  -, 30 juni 2023

  Senast jag läste en rockbiografi så var det David Grohls, vilken golvade mig totalt. Nu blev det dags att hänga med Matt Sorum under det vilda nittiotalet och en bit framåt! Jag minns väl när GNR slog igenom, jag köpte första plattan på CD och nötte i det närmaste ut den. Så det är förstås lite roligt att läsa "svaller" om mina gamla favoriter.

  Så. Kom det fram något i Matts bok som jag inte hade väntat mig, eller till och med redan visste om? Nej, egentligen inte. Kan föreställa mi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna