Chateau vid vägens slut (inbunden) NY
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Romantiska äventyr i Värmland (del 1)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2024-02-08
Upplaga
1
Förlag
HarperLove
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
217 x 143 x 22 mm
Vikt
341 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789150976878
Chateau vid vägens slut (inbunden)

Chateau vid vägens slut

Inbunden,  Svenska, 2024-02-08
210
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ellinor Carpentier har bott i Paris i hela sitt liv. När hennes svenska mamma går bort bestämmer hon sig för att börja om i Sverige, och väl där får hon veta att hon ärvt ett hus i Värmland. Hon kan absolut inte se sig själv i ett hus på landet, så hon anlitar den karismatiske mäklaren Andres Williamsson, som ivrigt tar sig an uppdraget att sälja. Men så snart Ellinor får se den förfallna egendomen blir hon förälskad. Huset är, i hennes ögon, ett château! Hon tänker om och vill i stället renovera och bilda ett konstnärskollektiv. Till sin hjälp tar hon den lite blyge men hängivne snickaren Felix Gustavsson.Samtidigt som huset återfår sin forna glans spirar kärleken mellan Andres och Ellinor. Men oväntad konkurrens om Ellinors hjärta komplicerar allt.

En varm och charmig berättelse om att följa sina drömmar och samtidigt både hitta hem och finna kärleken.

“Berättarglädjen går inte att ta miste på. Den klingar värmländsk och med det menas att sanning och dikt vävs samman till en saga som till lika delar är otrolig, å andra sidan trolig.” Ölandsbladet

Jessica Eriksson har en doktorsexamen i nordiska språk med språkhistorisk inriktning från Uppsala universitet och arbetar sedan flera år vid Karlstads universitet. Stefan Holm har vunnit OS-guld i höjdhopp, På spåret två gånger och är en uppskattad föreläsare. Jessica och Stefan är ett par även utanför skrivandet och är bosatta i Karlstad. Sedan tidigare har de skrivit framför allt feelgood och romance, samt en barnbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chateau vid vägens slut
  2. +
  3. Till hamnen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till hamnen av Jenny Clevström (inbunden).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna