Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Iris
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2020-05-07
Upplaga
2
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Iris Biologi 1, elevbok, 2:a upplagan
Dimensioner
240 x 195 x 29 mm
Vikt
856 g
SAB
Ue
ISBN
9789151103303
Iris Biologi 1, elevbok, 2:a upplagan (häftad)

Iris Biologi 1, elevbok, 2:a upplagan

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2020-05-07
799
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Iris är ett basläromedel i biologi för gymnasieskolan. Med ett enkelt språk, tydlig och flexibel struktur och fantastiska bilder görs biologin både lockande och inspirerande. Iris finns i form av tryckta elevböcker och heltäckande digitala läromedel.

Denna andra upplaga av Iris Biologi 1, elevbok är uppbyggda utifrån ämnesplanens centrala innehåll för kursen Biologi 1. Vilka delar ur det centrala innehållet som varje område behandlar framgår på områdets inledningssida. Innehållet syftar till att ge kunskaper om biologins begrepp, teorier, modeller och arbetsmetoder. Det ska bidra till att utveckla förståelse för biologins betydelse i samhället.

Varje område är i sin tur indelat i avsnitt. Efter varje avsnitt finns snabbkolls-frågor, så att dina elever snabbt skall kunna stämma av vad de kommer ihåg. I slutet på varje område finns en kortfattad sammanfattning. Sist i varje område finns dessutom Testa dig själv som består av frågor med tillhörande facit. Dessa frågor är uppdelade utifrån områdets olika avsnitt.

Läromedlet är rikt illustrerat. Bilderna hjälper dina elever att associera och underlättar förståelsen för texterna. Många av bilderna kan dessutom fungera som diskussionsunderlag. Detta är en omfattande bok som ger dina elever möjlighet att läsa, titta och träna på egen hand för att på så sätt förbättra möjligheterna att nå kursmålen.

Komplettera gärna denna tryckta bok med lärarmaterialet som du hittar i Iris Biologi 1, digital, lärarlicens. Här finns fördjupningsmaterial, laborationsförslag, grupp- och värderingsövningar, rollspelsunderlag och mycket mer.

Iris Biologi 1, elevbok i korthet:
* uppbyggd utifrån ämnesplanens centrala innehåll
* utvecklar förståelse för biologins betydelse i samhället
* pedagogiskt upplagd och rikt illustrerad
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Iris Biologi 1, elevbok, 2:a upplagan
  2. +
  3. Iris Biologi 2, elevbok, 2:a upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Iris Biologi 2, elevbok, 2:a upplagan av Anders Henriksson, Charlotte Bosson (häftad).

Köp båda 2 för 1598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna